Is Huispedia betrouwbaar?

Is Huispedia betrouwbaar?

Huispedia voegt de informatie uit meerdere openbare bronnen samen en biedt dit aan als commercieel bedrijf. Het kan dus wat vreemd overkomen om gedetailleerde informatie over jouw huis te vinden op Huispedia maar het is volledig legitiem.

Wat is de verkoopwaarde van mijn huis?

Wat is de WOZ-waarde van een woning? U kunt de WOZ-waarde van uw huis inzien via het WOZ-waardeloket. Als huizenbezitter ontvangt u ieder jaar een brief (beschikking) van uw gemeente met de nieuwe WOZ-waarde. Meer informatie leest op de pagina WOZ-waarde.

Is er interesse in mijn huis?

Als je op een makkelijke en laagdrempelige manier (gratis!) je huis wilt aanbieden om te checken of er interesse is, dan kun je dit ook doen via gmak. Binnen een paar klikken maak je een eigen pagina voor je woning.

Wat is mijn huis waard op postcode?

Gratis waarde woning online berekenen gmak berekent gratis de waarde van je woning. Na het invullen van je postcode en huisnummer en het selecteren van het type woning, wordt de waarde direct getoond. Informatie over bijvoorbeeld het woonoppervlak wordt opgehaald bij het kadaster.

Waarom staat mijn huis op Huispedia?

Waarom staat mijn woning op Huispedia? Op Huispedia heeft elke woning in Nederland zijn eigen woningprofiel. Dus ook woningen die niet te koop staan. Elk profiel is voorzien van een aantal basiskenmerken die wij vanuit openbare bronnen bij elkaar brengen en toegankelijk maken.

Is Huispedia gratis?

Nee, het te koop aanbieden van je woning op Huispedia is helemaal gratis. In de toekomst bieden we waarschijnlijk wel extra diensten en mogelijkheden aan waarvoor we een bijdrage van je vragen, maar de kern van ons platform zal altijd gratis en vrijblijvend te gebruiken zijn.

Hoeveel m3 is mijn huis?

Vermenigvuldig de vloeroppervlakte van elke verdieping met de hoogte. De standaardhoogte van een verdieping is bij veel woningen 2,5 meter. Een garage of schuur tel je ook mee. De inhoud van een verdieping onder een schuin dak is vaak (iets meer dan) de helft van de vloeroppervlakte maal het hoogste punt.

Wat is het verschil tussen taxatiewaarde en verkoopwaarde?

De taxatiewaarde hoeft niet de verkoopwaarde te zijn, het is wel mogelijk. Als deze bedragen te veel afwijken dan kan de koper in de problemen raken. De hypotheek wordt namelijk op basis van het taxatierapport bepaald, het bedrag daarboven moet uit eigen zak worden betaald.

Waar vind je huizen die niet op Funda staan?

Huizen die niet op Funda staan

  1. Jaap.nl. Een andere site zoals Funda is Jaap.nl: een onafhankelijke site met een erg overzichtelijke zoekmachine.
  2. Huislijn.nl.
  3. Huizenzoeker.nl.
  4. Miljoenhuizen.nl.
  5. Zah.nl.

Waarom huis niet op Funda?

Het grootste nadeel van Funda eigendom is van NVM (de grootste makelaarsorganisatie van Nederland). Hierdoor zijn niet alle huizen die te koop staan op Funda te vinden, bijvoorbeeld het aanbod van niet-NVM-makelaars.

Wat brengt mijn huis op online berekening?

Een exacte woningwaarde is online niet te berekenen. Hiervoor zijn gegevens over onder andere de bouwkundige staat en afwerking van jouw woning nodig. Wel biedt het online berekenen van de waarde van jouw woning een goede indicatie van de prijs die je mogelijk ontvangt voor je huis.

Wat is de inhoud van mijn woning?

De inhoud is het aantal kubieke meter dat je huis groot is. Dat kun je berekenen door lengte x breedte x hoogte te doen. Gelukkig staat dit meestal in de koopakte van het huis. Hoe hoger de inhoud van je huis, hoe groter het is.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top