Ce este dialogul?

Ce este dialogul?

Definitie. Dialogul este un mod de expunere care consta in succesiunea replicilor din convorbirea a doua sau mai multe persoane (in viata reala) sau a unor personaje (in opere literare ).

Ce sunt componentele dialogului?

Componente ale dialogului 1 Replicile sunt construite potrivit cu tema dialogului 2 Limbajul si stilul se adapteaza in functie de interlocutor 3 Replicile nu trebuie sa fie monosilabice, dimpotriva, trebuie sa contina cele trei componente de baza ale unui dialog… More

Care este sensul cuvântului argot?

ARGÓU s. n. (< fr. argot); limbaj social convențional, folosit mai ales de vagabonzi, cerșetori și delincvenți pentru a nu fi înțeleși de restul societății (în special de autorități). A. are un vocabular special, alcătuit din cuvinte din limba comună, dar cu alte sensuri decât cele cunoscute, din cuvinte regionale și din cuvinte străine.

Există un argou al elevilor?

Există un argou al elevilor, al studenţilor, al celor din armată, al deţinuţilor, al hoţilor, al interlopilor etc., cuprinzând cuvinte al căror sens a fost “deturnat”, putând fi decodat doar de cei care cunosc limbajul respectiv.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top